Met Jesca

Samenwerken

Ik werk graag samen in opdrachten. Alles ontstaat in interactie, samen bereik je nog meer. In de begeleiding/coaching van teams voer ik ook opdrachten uit in samenwerking met collega veranderkundigen en coaches die ook weer hun eigen expertise en ervaring hebben.

In teams vanaf ca 10 personen geef ik de voorkeur aan het samenwerken met een collega teamcoach. Twee horen en zien meer dan 1. Het geeft meer de mogelijkheid om in het moment te werken waardoor teams betere resultaten behalen. 

Strange
Een netwerk van veranderkundigen van waaruit ik regelmatig opdrachten in samenwerking uitvoer. Bovendien heb ik van Shirine Moerkerken, de oprichtster van Strange, het ambacht veranderkunde geleerd.
Meer over Strange

2Unravel
Jiska Eberwijn

Een netwerk van veranderkundigen die organisatie- en teamontwikkelvraagstukken ontrafelen. Jiska en ik werken graag samen en zijn aanvullend aan elkaar.
Meer over 2Unravel

Areaconsult
Peter Gelens

Leiderschapstrainer en gids bij complexe organisatievraagstukken.
Meer over Areaconsult

BrinQ
Suzanne Brinkman

Suzanne is al 25 jaar succesvol trainer en coach. Zij heeft veel ervaring met het begeleiden van intervisiegroepen voor managers, bestuurders en toezichthouders.
Meer over BrinQ

So Vividly
Isabelle Coppens
Isabelle brengt levendigheid, energie en werkgeluk in teams en organisaties. Ze begeleidt teams en professionals in verandertrajecten en in trajecten gericht op persoonlijke en teamontwikkeling. 
Meer over So Vividly

Wat anderen zeggen over mij…

Met veel plezier werk ik samen met Jesca. Ze is goed in het vormgeven en onderhouden van de relatie, ze is precies in haar onderzoek naar de klem van teams of organisaties. Op een onderzoekende wijze geeft ze haar interventies vorm en weet het onbespreekbare bespreekbaar te maken.

Jiska Eberwijn

Veranderkundige & coach, 2Unravel

Ik heb Jesca werkende weg leren kennen als een betrouwbare en gedegen vakvrouw; iemand die de rust heeft om stil te staan en dan dingen ziet tussen mensen die eerst niet opvielen: functionele en disfunctionele patronen, onderstroom, het betrekkingsniveau; hoe mensen interacteren met elkaar. Ze raakt die dingen respectvol aan en wijst daarbij ook een richting aan: zodat mensen op een betere manier met elkaar verder kunnen.

Peter Gelens

Leiderschapstrainer en gids bij complexe organisatievraagstukken, Area Consult

Verbrugge Adviseert!
Jesca Verbrugge
Burgemeester Luysterburghstraat 9
4813 PW Breda

06-205 48 121
info@verbruggeadviseert.nl

KvK:  70801797
BTW: NL 001769901B13

CRKBO Docent geregistreerd